Roxana Iliescu părăseşte PMP şi renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Roxana Iliescu a anunţat, marţi, că iese din Partidul Mişcarea Populară, demisionând totodată şi din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

1297 afișări
Imaginea articolului Roxana Iliescu părăseşte PMP şi renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Roxana Iliescu părăseşte PMP şi renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

''Ca urmare a discuţiei avute la Bucureşti cu preşedintele partidului, în biroul acestuia, am convenit de comun acord că este în interesul organizaţiei PMP Timiş să revin asupra deciziei de a părăsi partidul, având în vedere inclusiv poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean pe care astăzi o ocup în numele PMP. Nu ştiu de ce, chiar am avut senzaţia că stau de vorba cu oameni serioşi. M-au mai păcălit odată. Ultima dată. Nu mai am nici timp şi nici răbdare pentru minciuni, umilinţe şi trădări, nici măcar din partea lui Traian Băsescu. Nu, nu plec în vreo ţară cu palmieri. Mă întorc la Timişoara, mă întorc între prieteni, între oameni care merg pe stradă cu fruntea sus. Astăzi, 22 mai 2018 denunţ adeziunea mea la PMP si renunţ la orice formă de apartenenţă la această organizaţie politică”, a scris Roxana Iliescu pe contul ei de Facebook.

Marţi, la Consiliul Executiv Naţional al PMP, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a invitat-o afară pe Roxana Iliescu, pe motiv că aceasta a demisionat.

''Roxana, te văd aici? Păi draga mea, ai demisionat din această structură. Te rog! Să ne obişnuim să nu ne mai jucăm'', i-a spus Traian Băsescu Roxanei Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici