Rusia, sub tirul sancţiunilor. Japonia îngheaţă activele a 57 de ruşi şi 6 companii. Şi Belarus este vizată

  • Administraţia Japoniei încarcă lista sancţiunilor faţă de Rusia.
  • Încă 57 de cetăţeni ruşi şi şase companii plătesc preţul susţinerii lui Putin în războiul din Ucraina.
  • Japonia blochează, totodată şi tranzacţiile financiare cu cei 57 de ruşi şi cele şase entităţi private.
291 afișări
Imaginea articolului Rusia, sub tirul sancţiunilor. Japonia îngheaţă activele a 57 de ruşi şi 6 companii. Şi Belarus este vizată
Japonia sancţionează încă 57 de ruşi influenţi şi şase companii pentru suspiciunea că ar fi „implicate în destabilizarea politică din estul Ucrainei”, informează agenţia de ştiri rusă Interfax.
 
Ministerul de Finanţe japonez anunţă sancţiuni şi pentru câţiva artişti ruşi şi oligarhi, pentru familiile acestora, dar şi pentru  45 de militari ruşi. 
 
Ceilalţi ruşi sancţionaţi sunt şefii administraţiei civilo-militare din Herson, Vladimir Saldo şi Kirill Stremousov, precum şi şeful adminstraţiei din Melitopol, Galina Danilchenko. 
 
Pe lista sancţiunilor sunt trecute, totodată, încă 65 de firme ruseşti (din domeniul aviaţei, exportului şi cercetării) şi 25 de companii din Belarus. 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici