Salteaua "Crineo" şi papagalul "Doctor Roco", arătate participanţilor la Şcoala de vară a TDL

O saltea "Crineo" şi un papagal alb, pe nume "Doctor Roco", aluzie la copreşedinţii USL, le-au fost arătate de către un tânăr democrat-liberal, vineri, participanţilor la Şcoala de vară a Tineretului Democrat Liberal, care se desfăşoară în perioada 29 august – 1 septembrie, la Eforie Nord.

211 afișări

Înainte de începerea lucrărilor Şcolii de vară, tânărul din TDL le-a prezentat, împreună cu un copil, celor prezenţi, salteaua şi papagalul, aluzie la Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Tânărul a spus că salteaua "Crineo", este "cu două feţe" şi este "impermeabilă" la DNA.

"Papagalul, înainte să răspundă la comenzi, mai face ceva?", l-a întrebat el pe copilul care ţinea în mână papagalul alb. "Îi place să facă poze şi să apară la televizor?", a răspuns, prompt, puştiul.

În prima zi a Şcoalii de vară a Tineretului Democrat Liberal participă, printre alţii, Vasile Blaga, preşedintele PDL, Cătălin Predoiu, Dorin Florea prim-vicepreşedintele PDL, Sven-Joachim Irmer, director, Fundaţia Konrad Adenauer pentru România şi Republica Moldova, Konstantinos Kyranakis, Preşedinte YEPP, Sorin Moldovan, preşedinte TDL, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Andreea Paul, Radu F. Alexandru, Alin Tişe - vicepreşedinţi PDL.

Vor lua parte la dezbateri, de asemenea, Anca Boagiu, prim-vicepreţedinte, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, Oana Antonescu - europarlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici