Şandru: Din tinerii promovaţi de PD în 2004 a reuşit doar personajul cu numele de scenă Nuţi Udrea

Vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, la Şcoala politică a TSD, că dintre tinerii promovaţi de PD în 2004 nu a confirmat niciunul, fiind promovat în schimb personajul cu numele de scenă "Nuţi Udrea".

16 afișări
Imaginea articolului Şandru: Din tinerii promovaţi de PD în 2004 a reuşit doar personajul cu numele de scenă Nuţi Udrea

Şandru: Din tinerii promovaţi de PD în 2004 a reuşit doar personajul cu numele de scenă Nuţi Udrea

Şandru a afirmat că promovarea tinerilor înaintea alegerilor din 2004 a fost un element care a contribuit la victoria Alianţei, chiar dacă, ulterior, niciunul din acei tineri nu a confirmat.

"A reuşit însă un alt personaj, cunoscut pe numele ei de scenă ca Nuţi Udrea, Traian Băsescu considerând că e singurul om din PD care trebuie promovat", a adăugat ea.

Surse din PSD au declarat, pe 4 septembrie, că Lavinia Şandru şi-a negociat cu conducerea PSD candidatura sub sigla PSD într-un colegiu din sectorul 3, pentru a o contracandida pe Elena Udrea.

Şandru a mai afirmat, la şcoala TSD, că unul dintre punctele slabe ale PSD este sprijinul oferit Guvernului Tăriceanu.

„A fost o greşeală, o recunoaştem”, a spus ea, folosind plurarul, deşi nu este membru al PSD.

Şandru a apreciat că social-democraţii ar trebui să îşi radicalizeze discursul împotriva Guvernului, chiar cu riscul de a-şi radicaliza şi mesajul anti-PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici