Şansele lui Klaus Iohannis pentru a ocupa o funcţie în NATO. Mircea Geoană: Discuţiile nu au început

Secretarul General adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că decizia cu privire la cine va fi noul Secretar General al Alianţei Nord-Atlantice va fi luată de statele membre atunci când postul va deveni liber.

5750 afișări
Imaginea articolului Şansele lui Klaus Iohannis pentru a ocupa o funcţie în NATO. Mircea Geoană: Discuţiile nu au început

Întrebat ce şanse are preşedintele României, Klaus Iohannis, să ocupe o funcţie la vârf în cadrul NATO, adjunctul lui Jens Stoltenberg a spus că nu au început încă discuţiile cu privire la succesiunea la conducerea Alianţei.

„Din câte ştiu eu, discuţii cu privire la succesiunea la conducerea NATO încă nu au început. Dar - încă o dată - deciziile cu privire la NATO sunt luate de către statele aliate şi, în momentul potrivit, aliaţii vor lua o decizie cu privire la viitorul Secretar General când acest post va deveni liber şi acest moment îl vom vedea în perioada următoare”, a răspuns Secretarul General adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Întrebat, totodată, când îşi va anunţa candidatura pentru Preşedinţia României, Mircea Geoană a spus că „sunt lucruri mult mai importante şi mai serioase în acest moment. Mă concentrez pe job-ul de aici şi viitorul ne poate rezerva foarte multe lucruri”.

Mircea Geoană a candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, când a pierdut cursa în faţa preşedintelui în funcţie atunci, care candida pentru al doilea mandat, Traian Băsescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici