Sârbu despre reproşurile lui Geoană privind concediul său: Nu aceasta e principala problemă a PSD

Ministrul Muncii, Marian Sârbu, a declarat, marţi, referitor la reproşurile pe care i le-ar fi făcut preşedintele PSD, Mircea Geoană, privind plecarea sa în concediu în perioada discuţiilor cu FMI, că nu aceasta este principala problemă a partidului.

13 afișări
Imaginea articolului Sârbu despre reproşurile lui Geoană privind concediul său: Nu aceasta e principala problemă a PSD

Sârbu despre reproşurile lui Geoană privind concediul său: Nu aceasta e principala problemă a PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Ministrul social-democrat al Muncii a precizat că aceste discuţii sunt "probleme de partid, interne".

"Vă asigur că nu aceasta este principala noastră problemă", a spus Marian Sârbu, răspunzând unei întrebări privind reproşurile pe care i le-ar fi făcut Mircea Geoană pentru faptul că a fost plecat în concediu în timp ce la Bucureşti erau discuţiile cu FMI pe legea unică de salarizare.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a întrebat, luni, la şedinţa BPN, pe colegii săi ce ştiu despre ministrul Muncii, pentru că este plecat de câteva săptămâni în concediu, apoi i-a reproşat lui Marian Sârbu absenţa îndelungată în timp ce reprezentanţii FMI se aflau în ţară, scrie ziarul "Gândul".

Conform cotidianului citat, la şedinţa de luni a conducerii partidului, Mircea Geoană ar fi dorit să se consulte cu ministrul Muncii, Marian Sârbu, pe tema deciziei premierului Emil Boc de a-şi asuma răspunderea în Parlament pe legea unică a salarizării şi pe cea a sistemului de pensii.

Potrivit unor surse interne, citate de "Gândul", preşedintele PSD i-a întrebat pe liderii partidului dacă ştiu unde este Marian Sârbu şi dacă "totul e în regulă cu acesta", dacă "e sănătos şi OK" pentru că este plecat de câteva săptămâni în concediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici