Şase membri din personalul de campanie a preşedintelui Donald Trump au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus înainte de mitingul din Tulsa

  • Şase membri din echipa electorală a lui Trump au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus înainte de startul campaniei
  • Primul miting din campanie are loc în Tulsa, Oklahoma
  • Organizatorii şi Casa Albă au fost criticaţi pentru decizia de a găzdui evenimentul într-o locaţie închisă
297 afișări
Imaginea articolului Şase membri din personalul de campanie a preşedintelui Donald Trump au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus înainte de mitingul din Tulsa

Sursa foto: profimedia

Şase membrii din personalul de campanie a preşedintelui Donald Trump, aflaţi în Tulsa, Oklahoma, pentru primul miting electoral au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus înainte de startul evenimentului.

„În urma a sute de teste efectuate înainte de începerea evenimentului, şase membrii din echipă au fost testaţi pozitiv şi carantinaţi imediat”, a declarat directorul de comunicare al campaniei, Tim Murtaugh, într-un comunicat. „Niciun membru testat pozitiv nu vor fi prezenţi la evenimentul de astăzi, cu atât mai mult, persoanele cu care au intrat în contact nu se vor afla în preajma participanţilor sau a oficialilor”, a adăugat acesta.

Casa Albă şi organizatorii au fost criticaţi pentru alegerea locaţiei. S-a optat pentru o arenă închisă cu o capacitate de 19.000 de locuri din Tulsa. Echipa electorală a preşedintelui Trump a solicitat participanţilor să-şi dea acordul legat de participarea la eveniment pe propria răspundere.

Săptămâna aceasta numărul infectărilor a crescut cu 100% în Tulsa, iar sâmbătă oficialii au anunţat 136 de noi cazuri confirmate de coronavirus.

Cu toate acestea, membrii campaniei susţin că au luat suficiente măsuri de precauţie pentru a evita creşterea numărului de îmbolnăviri. „Aşa cum am anunţat de mai înainte, temperatura pacienţilor este verificată înainte să treacă de filtrul de securitate, li se acordă brăţări de participare, măşti şi le este aplicat dezinfectant pe mâini”, a declarat Murtaugh.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici