Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin apare în mai multe videoclipuri petrecând, iar pe fundal se aud persoane strigând despre cocaină

Ziarul finlandez Iltalehti a relatat miercuri că, în noi videoclipuri postate pe reţelele de socializare, prim-ministrul a fost văzut petrecând cu mai multe personalităţi finlandeze, printre care deputatul Ilmari Nurminen şi prezentatoarea media Tinni Wikström.

5689 afișări
Imaginea articolului Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin apare în mai multe videoclipuri petrecând, iar pe fundal se aud persoane strigând despre cocaină

Scandal în Finlanda. Premierul Sanna Marin apare în mai multe videoclipuri petrecând, iar pe fundal se aud persoane strigând despre cocaină

În mai multe clipuri pe Instagram Stories, Sanna Marin este văzut dansând exuberant cu mai mulţi prieteni, iar pe fundal se aud persoane strigând despre cocaină, potrivit presei finlandeze.

Deputatul finlandez Mikko Kärnä, din partea Partidului de Centru, partenerul de coaliţie al lui Marin, l-a îndemnat pe prim-ministru să facă un test antidrog şi să facă publice rezultatele.

Într-o conferinţă de presă joi dimineaţă, Marin a negat că ar fi consumat droguri şi a spus că nu are "nimic de ascuns", relatează Politico.

"Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale", a spus premierul. Marin a adăugat că nu a băut foarte mult.

De asemenea, ea l-a atacat pe cel ce a divulgat informaţiile. "Am avut încredere că fiind vorba de înregistrări private de la un eveniment privat nu vor fi publicate", a spus Marin.

Clipurile au stârnit o reacţie mixtă pe internet, unii critici atacându-p pe Marin pentru ceea ce ei spun că este un comportament iresponsabil, în timp ce alţii văd o potenţială creştere a popularităţii premierului în vârstă de 36 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici