SCANDAL în Parlament: Jigniri în Comisia de Regulament/ Turcescu a afirmat că are bile negre, „da, mai mari”, invitându-l pe Nicolicea să verifice

USR a retras cele peste 6000 de amendamente depuse pentru modificarea Regulamentului, anunţul fiind făcut în cadrul unei şedinţe în care deputaţii s-au jignit reciproc, iar Robert Turcescu a afirmat că are bile negre, „da, mai mari”, invitându-l pe Nicolicea să verifice acest lucru.

1643 afișări
Imaginea articolului SCANDAL în Parlament: Jigniri în Comisia de Regulament/ Turcescu a afirmat că are bile negre, „da, mai mari”, invitându-l pe Nicolicea să verifice

SCANDAL în Parlament: Jigniri în Comisia de Regulament/ Turcescu a afirmat că are bile negre, „da, mai mari”, invitându-l pe Nicolicea să verifice

„ (...) E, atât de geniale au fost amendamentele încât au fost retrase azi. (...) Cei de la USR au depus 600.000, spun ei, apoi 6000 de amendamente, într-un format ilizibil, deci la batjocură, atât pentru o propunere de modificare a Regulamentului, cât şi pentru a doua propunere de modificare, aceleaşi amendamente (...)”, a declarat deputatul PSD Eugen Nicolicea, la finalul şedinţei Comisiei pentru Regulament.

Eugen Nicolicea a cerut reprezentantului USR să confirme, în cadrul şedinţei, retragerea amendamentelor, afirmând că „scrisoarea de retragere este încâlcită”.

„ (...) Am încheiat procedura în acea zi pentru că eram solicitat la plen, dar am reluat procedura astăzi şi urma ca dacă aceste amendamente nu erau retrase să desemnăm trei raportori, din partea opoziţiei şi sală cu transmitere live să vadă tot neamul românesc ce minunăţii fac la această dezbatere la care au spus că i-am blocat eu şi le-am urat succes, să ne vedem după sărbători. Văzând în ce plasă au căzut – să dezbaţi 6000 de amendamente (...) au trimis acea adresă încâlcită de retragere, care avea ştamplă de retragere, dar nu avea număr. Având probleme cu cei de la USR care nu au mai recunpscut ce au făcut, am solicitat astăzi clarificarea.

Informaţia a fost confirmată şi de deputatul USR Emanuel Vlad Duruş, secretarul Comisiei de Regulament.

Şedinţa comisiei a fost marcată de tensiuni, preşedintele comisiei afirmând că opoziţia a susţinut "bazaconiile" USR fără să ştie despre ce este vorba.

Preşedintele Comisiei pentru Regulament, deputatul PSD Eugen Nicolicea, i-a spus deputatului PMP Robert Turcescu că se repetă „ca un papagal”, iar acesta l-a comparat pe Nicolicea cu un dihor.

„(...) vă pot compara eu cu un dihor. Păstraţi-vă decenta”, a replicat Turcescu.

„Se pare că nu ai decât nişte bile negre azi”, i-a mai spus Nicolicea deputatului PMP.

„Da, mai mari”, a replicat Turcescu.

„Mai mari, dar tot negre. (...) Cu atât mai rău, ne uităm la culoarea fiecăruia”, a spus Nicolicea.

„Chiar vă invit”, i-a spus Turcescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici