SCANDAL în PNL, imediat după terminarea referendumului, la care şeful partidului a votat „Da”. Mai mulţi liberali îi spun „#ajunge” lui Ludovic Orban

Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină şi propune o politică retrogradă.

4964 afișări
Imaginea articolului SCANDAL în PNL, imediat după terminarea referendumului, la care şeful partidului a votat „Da”. Mai mulţi liberali îi spun „#ajunge” lui Ludovic Orban

Mai mulţi liberali îi spun #ajunge lui Orban. Mesaj comun: Conducerea PNL dezbină

Mesajul a fost postat şi de Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei şi Cezar Preda.

"Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge"

este mesajul care apare pe paginile de Facebook ale liberalilor Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista.

Mai mulţi liberali şi-au manifestat şi în trecut nemulţumirea faţă de conducerea actuală a PNL pentru că nu au fost consultaţi în probleme precum sesizarea penală pe numele premierului Dăncilă sau poziţionarea faţă de proiecte importante în Parlament. Ultima nemulţumire a fost legată de atitudinea partidului faţă de referendumul privind redefinirea familiei.

Romeo Nicoară, deputat PNL: E timpul să comunicăm mai bine cu electoratul nostru

Romeo Nicoară, deputat PNL, a scris duminică seara, pe Facebook, după închiderea secţiilor de votare, că PNL trebuie să comunice mai bine cu propriul electorat, iar cei care au încercat azi să se joace cu fricile şi ura au greşit.

"Aşa cum s-a tot spus în ultimele săptămâni: “poporul a vorbit”, tema propusă la Referendum a fost una falsă şi verdictul este clar. Agenda şi năzuinţele românilor sunt altele: Europa, prosperitate, modernitate. Cei care au încercat azi să se joace cu fricile şi ura au greşit", a scris, pe Facebook Romeo Nicoară, deputat PNL.

"Sper ca această analiză să fie îmbrăţişată şi de colegii mei din conducerea PNL. E timpul să comunicăm mai bine cu electoratul nostru", mai precizează deputatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici