Scandal în PNL Vaslui. Primarul Bârladului, acuzaţii la adresa lui Nelu Tătaru: Este groparul liberalismului vasluian

  • Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, îl acuză pe liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru, că este „groparul liberalismului vasluian”.
  • „A reuşit să înscăuneze în funcţia de al PNL Bârlad, în şedinţa convocată nelegal, un om care nu are nici măcar calitatea de membru”, a spus Dumitru Boroş.
246 afișări
Imaginea articolului Scandal în PNL Vaslui. Primarul Bârladului, acuzaţii la adresa lui Nelu Tătaru: Este groparul liberalismului vasluian

Scandal în PNL Vaslui. Primarul Bârladului, acuzaţii la adresa lui Nelu Tătaru: Este groparul liberalismului vasluian

„Tătaru, groparul liberalismului vasluian, calcă în picioare statutul. Statutul şi legile interne ale PNL au fost încălcate, cu bună ştiinţă, doar pentru ambiţia celui care, vremelnic, se află la cârma organizaţiei judeţene”, potrivit unui comunicat de presă al PNL Bârlad postat de Dumitru Boroş pe Facebook.

El în acuză pe Nelu Tătaru că a impus ca preşedinte PNL Bârlad o persoană care nu mai este membru PNL.

„Domnul Tătaru s-a întrecut pe sine însuşi, asta după ce printr-o semnătură abuzivă şi ilegală a anulat alegerile legale şi statutare din data de 16.06.2021 ale Organizaţiei PNL Bârlad. A reuşit să înscăuneze în funcţia de <preşedinte> al PNL Bârlad în şedinţa convocată nelegal, un om care nu are nici măcar calitatea de membru, în persoana numitului Georgică Vulpe. În data de 11.12.2020, acesta şi-a depus demisia din partid, înregistrată sub nr. 193/11.12.2020. Această demisie a fost postată şi promovată pe toate reţelele de socializare, inclusiv în presă. Ceea ce nu ştie domnul Tătaru (deşi este preşedinte) şi armata de strânsură din alte partide, conform art. 33, pct. 2 din statut <persoana care a demisionat poate face cerere de reînscriere în Partidul Naţional Liberal, după trecerea unei perioade de minimum un an de la demisia sa>. Va urma …”, potrivit lui Boroş.

Dumitru Boroş a ataşat mai multe extrase din Statutul PNL, precum şi o imagine cu demisia lui Georgică Vulpe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici