Scandal la CEx al PSD. Dăncilă îi reproşează Olguţei Vasilescu vorbele lui Manda, care ar fi spus că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”

Viorica Dăncilă i-a reproşat Liei Olguţa Vasilescu ceea ce ar fi spus soţul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

3660 afișări
Imaginea articolului Scandal la CEx al PSD. Dăncilă îi reproşează Olguţei Vasilescu vorbele lui Manda, care ar fi spus că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă”

Scandal la CEx al PSD. . Dăncilă îi reproşează Olguţei Vasilescu vorbele lui Manda, că nu vrea să facă campanie electorală pentru „o proastă” / Reacţia fostului ministru al Muncii

Urmare a scandalului, Olguţa Vasilescu a ameninţat că pleacă din funcţia de şef de campanie. Discuţia a pornit după ce, spun sursele politice, Viorica Dăncilă ar fi auzit că europarlamentarul Claudiu Manda a vorbit urât despre persoana sa.

Dăncilă i-ar fi replicat: „Nu vă face cinste”.

La momentul transmiterii ştirii, liderii PSD au făcut o pauză, urmând a relua şedinţa.

Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a parlamentarilor care au votat la învestirea Guvernului Orban.

Cei care au votat la învestirea Cabinetului Orban sunt: Marius Sorin Bota, Eugen Gioancă, Elena Hărătău, Cristina Burciu şi Remus Borza (Precizare: Remus Borza este deputat afiliat PSD şi fost membru ALDE).

În schimb, nu a fost supusă la vot excluderea Anei Birchall din partid. Propunerea pentru excludere a fost făcută de Cătălin Rădulescu, potrivit surselor politice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Taguri:
cex,
psd,
vasilescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici