Schimb de replici între Geoană şi Videanu pe tema propunerilor anticriză

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, înaintea şedinţei coaliţiei, că 85% dintre propunerile anticriză ale PDL se regăsesc în pachetul PSD şi că între PSD şi PDL nu e un concurs de frumuseţe, replica liderului PDL Adriean Videanu fiind că Geoană se pricepe "foarte tare" la economie.

20 afișări
Imaginea articolului Schimb de replici între Geoană şi Videanu pe tema propunerilor anticriză

Schimb de replici între Geoană şi Videanu pe tema propunerilor anticriză (Montaj foto)

Întrebat dacă măsurile anticriză ale PSD sunt "penibile", aşa cum se exprima prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, Geoană a răspuns: "Mă interesează prea puţin. Mă interesează dacă măsurile sunt bune, când se pun în aplicare şi mai ales dacă produc efecte în economie. E sigurul criteriu după care ne ghidăm".

Geoană a arătat, răspunzând unei întrebări, că bănuia că PDL are propriul pachet de măsuri anticriză.

"Bănuiam (că PDL are propriul pachet de măsuri, n.r.), dar 85% din măsuri sunt cele propuse de PSD aşa că, repet, concursul de frumuseţe nu mă interesează. Nu e vorba de negociere şi compromis, e nevoie de bun simţ economic şi social. Sper să avem din partea partenerilor noştri acest bun simţ economic şi social", a spus Geoană.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat că, dacă PSD respecta procedura pe care PDL a respectat-o, ar fi scăpat de această situaţie penibilă, în care"„să propună anumite lucruri care contravin directivelor europene".

Solicitat să comenteze afirmaţia preşedintelui PSD, Mircea Geoană, care spunea că nu e un concurs de frumuseţe între PSD şi PDL, Videanu a răspuns, accentuând ironic: "Domnul Geoană se pricepe foarte tare la economie".

Adriean Videanu, prim-vicepreşedinte PDL şi ministru al Economiei, a prezentat duminică, într-o conferinţă de presă, măsurile anticriză propusă de partidul său, precum extinderea ajutorului de minimis pentru IMM-uri, şi a afirmat că au fost găsite 37 de măsuri care vor fi discutate luni în coaliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici