Se caută 21 de trădători uninominali

Dincolo de declaraţiile oficiale ale liderilor PD-L, pe holurile din Modrogan se vehiculează din ce în ce mai intens varianta formării unui guvern cu UDMR, sprijinit şi de grupul minorităţilor naţionale la care să se adauge voturile unor parlamentari de la alte formaţiuni racolaţi uninominal.

15 afișări
Imaginea articolului Se caută 21 de trădători uninominali

Se caută 21 de trădători uninominali (Imagine: www.cotidianul.ro)

Matematica e relativ simplă în acest caz: pentru ca un guvern să treacă e nevoie de minimum 236 de voturi. Împreună, PD-L şi UDMR au în Parlament 197 de mandate.

Citeşte mai multe despre variantele avute în vedere de PD-L pentru a ajunge la guvernare pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici