Se rupe coaliţia? Răspunsul purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe

„Ruperea coaliţiei este doar o poveste, însă unii sunt mult mai preocupaţi de calcule politice, de funcţii, de acapararea unor poziţii, de preşedinte şi aşa mai departe, un calcul pe care nu îl înţelegem”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

724 afișări
Imaginea articolului Se rupe coaliţia? Răspunsul purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe

Se rupe coaliaţia? Răspunsul purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe

„Ruperea coaliţiei este doar o poveste. Eu văd că unii în momentul acesta sunt mult mai preocupaţi de calcule politice, de funcţii, de acapararea unor poziţii, de preşedinte şi aşa mai departe, un calcul pe care nu îl înţelegem. Spun că nu îl înţelegem pentru că noi am propus alegeri simplifictate, noi am propus în interes public să încercăm să încurajăm prezenţa la vot. Nu am condiţionat pe nimeni politic, nu înţeleg de ce PSD ar lega această discuţie de simplificare a alegerilor de nişte negocieri pe viitoare funcţii, de preşedinte, de directori de servicii şamd. Una-i una, alta-i alta”, spune la Antena 3 Ionuţ Stroe.

El spune că ”înţelegerile politice nu trebuie legate modul cum se organizează alegerile”.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, că, dacă liberalii vor decide să se retragă de la guvernare, el îşi va depune mandatul de prim-ministru.

„Eu am intrat în acest proiect după o discuţie, inclusiv cu preşedintele României, că vom duce această coaliţie şi această guvernare cel puţin până în anul 2024. Dacă ne supărăm că nu mai avem prim-ministru, cu toate că am avut prim-ministru timp de trei ani şi jumătate, având un scor electoral de 20 la sută, şi ni se pare normal să avem în continuare prim-ministru sau anumite decizii, cred că este o abordare greşită”, adaugă el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici