Un secretar de stat s-a „prelins” la şedinţa de Guvern. Acesta are COVID: „Respir ca peştele, dar nu mor”

Secretarul de stat la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, care a participat miercuri la şedinţa de Guvern, a anunţat că a fost testat pozitiv Covid-19: „Am puţine ameţeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peştele, dar nu mor”

716 afișări
Imaginea articolului Un secretar de stat s-a „prelins” la şedinţa de Guvern. Acesta are COVID: „Respir ca peştele, dar nu mor”

FOTO Vasilcoiu/Facebook

„Dragi prieteni şi colegi, unii dintre voi ştiţi deja, alţii aflaţi acum: azi m-am <prelins> puţin în timpul şedinţei de Guvern, apoi am avut un episod de <brake dance> fără să vreau. Îi mulţumesc lui Alexandru Rafila pentru reacţia rapidă şi pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanţa, care m-a dus la Matei Balş. Da, medicii au depistat că am Covid şi le mulţumesc pentru mobilizare. Am putine ameţeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peştele, dar nu mor”, scrie pe Facebook Cristian vasilcoiu.

El precizează că a purtat mască.

„Îmi cer scuze faţă de colegii din minister, Guvern şi partid şi le mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Am anunţat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar uşor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine aşa uşor”, încheie Vasilcoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vasilcoiu,
covid,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici