Secretar de stat din MTS, demisie după ce a fost oprit de poliţie sub influenţa alcoolului

  • Secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sporturilor, Csongor Oltean, şi-a dat demisia vineri dimineaţă.
  • Secretar de Stat: „Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea”.
587 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat din MTS, demisie după ce a fost oprit de poliţie sub influenţa alcoolului

Secretar de stat din MTS, demisie după ce a fost oprit de poliţie sub influenţa alcoolului

Secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sporturilor, Csongor Oltean, şi-a dat demisia vineri dimineaţă după ce a fost prins sub influenţa alcoolului la volan: „Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea”.

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o, şi i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el şi-a asumat răspunderea pentru acesta”, anunţă liderul UDMR Kelemen Hunor, vicepremier.

El precizează că liderii Uniunii nu intenţionează să facă alte comentarii în acest caz.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor, a anunţat pe contul său de Facebook că a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului.

„Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”, a transmis Oltean Csongor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici