Secretarul general al PSD: Dragnea şi marea parte a conducerii PSD vor participa la parada de la Arcul de Triumf

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a anunţat, luni, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi marea parte a conducerii formaţiunii vor participa, de 1 Decembrie, la parada organizată în Bucureşti, la Arcul de Triumf.

466 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al PSD: Dragnea şi marea parte a conducerii PSD vor participa la parada de la Arcul de Triumf

Secretarul general al PSD: Dragnea şi marea parte a conducerii PSD vor participa la parada de la Arcul de Triumf

Întrebat dacă există o decizie în PSD referitoare la locul unde va merge liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, de 1 Decembrie, Neacşu a răspuns: „Din câte ştiu până în momentul ăsta, preşedintele partidului şi mare parte din conducerea partidului vor participa la paradă aici, la Bucureşti, inclusiv Liviu Dragnea”.

Întrebat dacă Dragnea va participa şi la recepţia de la Palatul Cotroceni, Neacşu a răspuns: „Nu ştiu, este o abordare personală. Invitaţiile sunt nominale, nu ştiu dacă va participa”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici