Secretarul general al Tineretului Naţional Liberal, demis din funcţie - surse

Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, a fost demis din funcţie, după ce tinerii liberali au scandat în repetate rânduri, la Şcoala de vară a TNL, „m..e PSD”, potrivit unor surse din conducerea PNL.

542 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al Tineretului Naţional Liberal, demis din funcţie - surse

Sursa foto: Facebook/Octavian Oprea

„Octavian (Oprea - n.r.) a fost demis după ce s-a întâmplat la şcoala de vară”, au precizat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Potrivit surselor citate, Oprea a fost eliberat şi din funcţia de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizare.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări apărută în mediul online.

Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente „inacceptabile”.

„Fiecare face cât poate. E jignitor şi arată o imaturitate... O fi vreun amendament la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie... E ruşinoş ce s-a întâmplat! Preşedinta TNL am văzut că şi-a cerut scuze şi eu o felicit, pentru că să recunoşti o greşeală este un lucru... Îmi lasă un gust mai mult decât ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat, la România TV, Marcel Ciolacu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici