Secretarul PSD îl atacă pe Năsui: ”Are o singură viziune pentru antreprenori - agonie şi faliment”

  • Secretarul PSD, Paul Stănescu îl atacă pe Claudiu Năsui, Ministrul Economiei.
  • ”Claudiu Năsui are o singură viziune pentru antreprenorii români - agonie şi faliment, iar la moţiunea simplă a dat răspunsuri de „politician păpuşat, nicidecum demne de un ministru”, a spus Paul Stănescu.
228 afișări
Imaginea articolului Secretarul PSD îl atacă pe Năsui: ”Are o singură viziune pentru antreprenori - agonie şi faliment”

„Ministrul Îngropării Economiei Româneşti, Claudiu Năsui, are o singură viziune pentru antreprenorii români: agonie şi faliment. Claudiu Năsui este cel despre care Florin Cîţu a spus în februarie 2020, pe atunci ministru de Finanţe, că i-a aprobat o serie de amendamente la buget, chiar dacă n-au fost în interesul românilor. Invit pe oricine să redescopere această dezvăluire şi cum mimează, astfel, <transparenţa> acest ministru al USR, la pachet cu toată guvernarea liberală plină de ură şi minciună. Cu acest ministru al Îngropării Economiei Româneşti, societatea nu-şi va reveni, din păcate, prea curând. Am văzut cu toţii ce răspunsuri de politician păpuşat a dat la moţiunea simplă şi nicidecum demne de un ministru. N-a prezentat nici soluíi şi nici programe pentru salvarea antreprenorilor români şi a economiei”, transmite Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD menţionează că moţiunea simplă a fost un avertisment că useriştii nu fac nimic pentru repornirea şi finanţarea economiei româneşti.

„În loc să pună beţe-n roate crizei economice şi problemelor cu care se confruntă antreprenorii, a pus mai degrabă piedici firmelor româneşti, îngropate în datorii şi fără speranţă că acest guvern va mai face ceva bun. Industria HORECA a fost batjocorită, abandonată, hărţuită şi parţial închisă. Să blochezi programele de stimulare şi susţinere a industriei şi a firmelor româneşti, să scoţi la vânzare, într-o perioadă de criză, companiile de stat, să blochezi schema de granturi pentru investiţii sau să elimini voucherele de vacanţă, şi multe alte măsuri iresponsabile, această viziune nu se numeşte nici mai mult, nici mai puţin decât Crimă Economică. Când au ajuns la guvernare, liberalii şi useriştii au încercat să arunce vina asupra PSD pentru toate motivele care le-au trecut prin minte. Şi-au ascuns atunci nepriceperea invocând greaua moşternire. Dar iată cine sunt ei: Zero măsuri pentru economie, plus incompetenţă în gestionarea pandemiei”, adaugă Stănescu.

El face şi un scurt bilanţ al guvernării.

„Din păcate pentru români, <eficienţa liberal-useristă> se vede cam aşa: în valul al treilea, locurile la ATI sunt ocupate, numărul celor infectaţi creşte, responsabilitatea pentru incendiile din spitale este băgată sub preş, medicii şi personalul medical din centrele de vaccinare nu şi-au primit banii, campania de vaccinare este haotică, iar românii sunt puşi să alerge zeci sau sute de kilometri pentru un vaccin”, conchide social-democratul.

Moţiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, depusă de 41 de senatori, a fost respinsă marţi. Au fost înregistrate 55 de voruti „pentru”, 72 „împotrivă” şi o abţinere.

Social-democraţii l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici