Seculici: Comisia juridică ar trebui să îmi trimită o informare oficială privind poziţia adoptată

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, a declarat, luni, referitor la aprecierile Comisiei juridice a Senatului potrivit cărora cercetarea penală privind "Electrica Muntenia Sud" trebuie extinsă şi la alte persoane, că aceasta ar trebui să îi trimită o informare oficială privind poziţia adoptată.

23 afișări
Imaginea articolului Seculici: Comisia juridică ar trebui să îmi trimită o informare oficială privind poziţia adoptată

Seculici: Comisia juridică ar trebui să îmi trimită o informare oficială privind poziţia adoptată (Imagine: Mediafax Foto)

Seculici a declarat, luni, că ştia din presă despre aceste aprecieri.

"Nu vreau să comentez în niciun fel, câtă vreme este vorba doar de informaţii apărute în presă. Comisia ar trebui să îmi trimită o informare oficială privind poziţia adoptată", a spus Seculici.

Comisia juridică a Senatului precizează în raportul "Electrica Muntenia Sud" vizându-l pe Codruţ Şereş că cercetarea penală trebuie extinsă "la toate persoanele a căror implicare sau legătură rezultă din interceptările analizate", dând exemplu pe Adriean Videanu, Gheorghe Seculici, Theodor Stolojan.

Raportul Comisiei juridice a Senatului precizează că, "ţinând seama de complexitatea cauzei în care este implicat Codruţ Şereş, precum şi de gravitatea consecinţelor, astfel cum sunt prezentate de organele de anchetă, se apreciază că cercetarea penală trebuie continuată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici