Şedinţa Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată

Şedinţa plenului reunit penrtru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată, potrivit deciziei grupurilor parlamentare, anunţată în plen de vicepreşedintele Senatului Petru Filip.

22 afișări
Imaginea articolului Şedinţa Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată

Şedinţa Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Lucrările plenului reunit pentru dezbaterea moţiunii de cenură depuse după angajarea răspunderii Guvernului pe legea cadru a salarizării au fost reluate, parlamentarii trecând direct la vot.

Vicepreşedintele Senatului Petru Filip a anunţat că, potrivit deciziei liderilor de grup, parlamentarii trec direct la votarea moţiunii, fără a mai face declaraţii politice.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că parlamentarii PSD nu vor mai participa la şedinţa comună a Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură, după ce un bărbat s-a aruncat de la unul din balcoanele plenului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după incidentul din plen, când o persoană a protestat aruncându-se de la balcon, că s-a asitat la un moment cumplit, el apreciind Guvernul ar trebui să îşi retragă măcar Legea cadru a salarizării, care a făcut obiectul moţiunii de cenzură.

Antonescu a spus că parlamentarii PNL nu mai continuă dezbaterea asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, fiind sub impresia acestui gest.

Un accident a avut loc, joi, în sala de plen a Camerei Deputaţilor, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului, o persoană căzând de la unul din balcoanele sălii.

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc se pregătea să îşi susţină discursul, un bărbat a urcat la unul din balcoanele sălii de plen.

Bărbatul a intrat în lojă, s-a urcat pe marginea balconului, a strigat "Ne-ţi ciuruit"şi le-a arătat parlamentarilor o bilă portocalie cu numărul 13, pe care o ţinea în mână, după care s-a aruncat, căzând peste un pupitru care nu era ocupat de niciun parlamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici