Şedinţe separate, luni dimineaţă, ale PSD şi PDL la Camera Deputaţilor

Lideri ai PSD şi PDL se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în întâlniri separate la Palatul Parlamentului.

13 afișări
Imaginea articolului Şedinţe separate, luni dimineaţă, ale PSD şi PDL la Camera Deputaţilor

Şedinţe separate, luni dimineaţă, ale PSD şi PDL la Camera (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, lideri ai PDL, printre care Emil Boc, Gheorghe Pogea şi Radu Berceanu, membri ai conducerii coaliţiei de guvernare, s-au reunit, luni dimineaţă, începând cu ora 09.00, în cabinetul preşedinteului Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Pe de altă parte, lideri ai PSD, printre care Dan Nica, Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc, s-au reunit la grupul parlamentatr al PSD de la Camera Deputaţilor.

Surse social-democrate au precizat că ar putea avea loc o şedinţă a coaliţiei, în care să se întâlnească lideri ai PSD şi PDL prezenţi la Cameră, cel mai probabil la grupul parlamentar al PSD.

Liderii PSD şi PDL ar fi trebuit să se întâlnească, luni, începând cu ora 09.00, la Senat, în cabinetul preşedintelui Mircea Geoană.

Întâlnirea de la Senat nu a putut avea loc prentru că Geoană este într-o deplasare oficială în China.

În cursuil zilei de duminică, o parte dintre liderii PSD ştiau că luni dimineaţă este programată o şedinţă a coaliţiei, în timp ce alţii negau că această întâlnire va avea loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici