Şeful comisiei de cenzori: PNL înregistrează datorii de 60 lei de fiecare membru de partid

Preşedintele comisiei centrale de cenzori a PNL, Gheorghe Ciubotaru, a anunţat, sâmbătă, la Congres, că partidul a înregistrat, la 28 februarie 2010, o datorie de 60 lei de fiecare membru.

63 afișări
Imaginea articolului Şeful comisiei de cenzori: PNL înregistrează datorii de 60 lei de fiecare membru de partid

Şeful comisiei de cenzori: PNL înregistrează datorii de 60 lei de fiecare membru de partid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ciubotaru nu a prezentat totalul datoriilor înregistrate de PNL şi nici numărul de membri de partid.

El a spus doar că datoria înregistrată "nu este de speriat".

Potrivit controalelor efectuate de comisia de cenzori, PNL înregistra, anul trecut, o datorie de aproximativ 300.000 de euro, provenită din campania electorală pentru alegerile locale din 2008, datorie care s-a acoperit, în mare parte, din cotizaţii şi finanţări legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici