Şeful statului a discutat cu premierul şi cu şefii serviciilor de informaţii

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, miercuri seară, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc şi cu şefii serviciilor de informaţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

13 afișări
Imaginea articolului Şeful statului a discutat cu premierul şi cu şefii serviciilor de informaţii

Şeful statului discută cu premierul şi cu şefii serviciilor de informaţii

La întâlnire au participat, de asemenea, ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, precum şi ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, potrivit unor surse politice.

Această întâlnire a avut loc după şedinţa de Guvern, la finalul căreia premierul a susţinut o declaraţie de presă.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care ambasadorul României la Chişinău a fost declarat persona non-grata, iar guvernul moldovean a aprobat introducerea unui regim de vize pentru România.

România respinge acuzaţiile Republicii Moldova privind presupusa implicare în afacerile interne ale statului vecin, acuzaţii pe care le apreciază ca o provocare la adresa statului român, dar nu va introduce măsuri similare în relaţia cu acest stat, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.

"România respinge categoric acuzaţiile formulate de către autorităţile Republicii Moldova privind presupusele implicări ale României în afacerile interne ale acestui stat. De asemenea, România apreciază că această acuzaţie este o provocare la adresa statului român şi consideră că este inacceptabil ca puterea comunistă de la Chişinău să transfere responsabilitatea pentru problemele interne din Republica Moldova pe seama României şi a cetăţenilor români", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici