Semnarea protocolului PNL - PNŢCD - AP a fost amânată

Preşedintele PNL Timiş, Liviu Borha, a declarat că semnarea protocolului de centru-dreapta între PNL-PNŢCD-AP a fost amânată pentru sfârşitul lunii august.

1 afișare
Imaginea articolului Semnarea protocolului PNL - PNŢCD - AP a fost amânată

Semnarea protocolului PNL - PNŢCD - AP a fost amânată

"S-a amânat semnarea protocolului pentru că nu s-au finalizat toate documentele necesare care stau la baza protocolului, probabil şi din cauza vacanţelor pe care le au politicienii. Din informaţiile proaspete pe care le avem s-a spus că la sfârşitul lunii august sau cel mai târziu la începutul lunii septembrie se va semna protocolul, tot la Timişoara", a spus Liviu Borha.

Borha a adăugat că încheierea acestui protocol este importantă pentru viitoarea strategie pe care o are PNL Timiş împreună cu PNŢCD.

El consideră că semnarea protocolului la Timişoara este oportună pentru că aici este nucleul PNŢCD, iar la Timişoara formaţiunea creştin-democrată are cea mai mare putere şi forţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici