Senator PSD, către Cîţu: nu are dreptul să vorbească despre investiţii, are frustrări

Un senator PSD îi cere lui Florin Cîţu să nu vorbească despre investiţiile incluse în buget. Mai bine să tacă, are frustrări personale, a spus Daniel Zamfir la RFI.

355 afișări
Imaginea articolului Senator PSD, către Cîţu: nu are dreptul să vorbească despre investiţii, are frustrări

Senator PSD către Cîţu: nu are dreptul să vorbească despre investiţii, are frustrări

Senatorul PSD îi cere preşedintelui PNL să nu vorbească despre bugetul aprobat chiar de premierul liberal Nicolae Ciucă.

„Domnul Cîţu nu are dreptul să vorbească în momentul ăsta despre investiţii. Eu l-am auzit pe primul-ministru, care este domnul Ciucă şi care este de la PNL, vorbind despre acest buget. De asemenea, am văzut, practic, toţi vicepreşedinţii PNL care sunt miniştri vorbind în termeni corecţi despre acest buget. Singurul care este nemulţumit de acest buget este domnul Cîţu. Acuma, sigur, domnul Cîţu are frustrările personale şi în această cheie interpretez declaraţiile domniei sale, pentru că altfel cifrele îi sunt net defavorabile atitudinii domnului Cîţu. În acest buget sunt prevăzuţi 6,71% din PIB, asta înseamnă aproape 90 de miliarde de lei, care vor fi investiţi în acest an şi vorbim despre investiţii reale”, a spus senatorul social-democrat.

Zamfir mai spune că Florin Cîţu nu are de ce să fie nemulţumit deoarece bugetul de investiţii este mai mare decât cel propus de fostul guvern liberal.

„Domnul Cîţu a prevăzut în anul 2021 un buget de 55,9 miliarde, ăştia sunt banii pe care a reuşit să-i investească. Aşadar, este o creştere cu mai bine de 20% a bugetului pe care chiar domnul Cîţu ca prim-ministru l-a prevăzut (...). Domnul Cîţu mai bine să tacă”, a declarat senatorul Daniel Zamfir.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat luni seara că liberalii din conducerea partidului vor decide dacă sprijină în Parlament varianta de buget propusă de premierul Nicolae Ciucă. Cîţu i-a solicitat prim-ministrului explicaţii şi s-a declarat nemulţumit de micşorarea cu 3,4 miliarde de lei a sumei pentru investiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici