Senatorul PDL Dorel Borza: Susţin candidatul USL la Primăria Timişoara, dar nu plec din partid

Senatorul PDL Dorel Borza a declarat vineri că susţine candidatura liberalului Nicolae Robu la Primăria Timişoarei deoarece acesta este "cel mai potrivit", în timp ce candidatul PDL "nu are şanse", precizând însă că nu intenţionează să părăsească partidul întrucât nu este "traseist politic".

363 afișări
Imaginea articolului Senatorul PDL Dorel Borza: Susţin candidatul USL la Primăria Timişoara, dar nu plec din partid

Dorel Borza (Imagine: cdep.ro)

Senatorul PDL Dorel Borza a declarat că nu intenţionează să părăsească PDL deoarece nu este "traseist politic", dar că, din punctul său de vedere, cel mai potrivit candidat pentru Primăria Timişoara este liberalul Nicolae Robu, preşedintele filialei Timiş a PNL.

"Sunt pedelist, dar înainte de toate sunt timişorean şi cred că cea mai potrivită persoană care ar putea să ocupe fotoliul de primar al Timişoarei este Nicolae Robu", a spus Borza.

Întrebat în ce fel susţine candidatura lui Nicolae Robu, senatorul PDL a spus că îl va vota pe acesta.

Totodată, întrebat ce părere are despre candidatul PDL, Gheorghe Nodiţi, la funcţia de primar al Timişoarei, Borza a răspuns că îl respectă pe acesta profesional, dar că nu are nicio şansă de a câştiga.

"Domnul Nodiţi este un medic foarte bun, dar nu este persoana potrivită pentru a ocupa funcţia de primar al Timişoarei", a afirmat Borza.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declara vineri că senatorul democrat-liberal Dorel Borza l-a asigurat că îi va susţine candidatura la Primăria Timişoara şi i-ar fi spus că este "total nemulţumit" de PDL, "partid care se îndreaptă spre pierzanie".

Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, spunea, într-o altă conferinţă de presă, că Dorel Borza nu s-a mai implicat de multă vreme în activitatea partidului. Dacă acesta va decide să părăsească PDL, va reprezenta o pierdere, adăuga Ostaficiuc.

Joi, deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu a anunţat că a demisionat din PDL şi că s-a înscris în PSD.

Până în prezent, şi-au anunţat, oficial, candidatura la funcţia de primar al Timişoarei senatorul Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş, din partea USL, şi directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Gheorghe Nodiţi, din partea PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici