Senatorul PDL Mihaela Popa demisionează din funcţia de preşedinte al PDL Iaşi

Senatorul PDL Mihaela Popa şi-a anunţat demisia, duminică, din postul de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Iaşi a PDL, motivând atacurile la adresa sa, dar şi disputele care au avut loc în ultima perioadă în interiorul filialei.

614 afișări
Imaginea articolului Senatorul PDL Mihaela Popa demisionează din funcţia de preşedinte al PDL Iaşi

Senatorul PDL Mihaela Popa demisionează din funcţia de preşedinte al PDL Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

Mihaela Popa a afirmat, într-o conferinţă de presă, că demisionează din postul de lider interimar al organizaţiei, susţinând că a informat conducerea centrală a PDL despre decizia sa.

"Funcţia de preşedinte interimar al PDL Iaşi a fost o funcţie de sacrificiu încă din prima zi, în perioada cea mai grea a PDL, începând cu iunie 2010. Disputa şi atacurile frecvente la persoană şi la conducerea partidului ale domnului Dumitru Oprea (senator PDL - n.r.) macină şi decredibilizează partidul din interior. Pentru a stopa această situaţie şi pentru a dezamorsa tensiunile din filială, am considerat că este momentul să fac un pas lateral şi mi-am trimis la BPN demisia mea din funcţia de preşedinte interimar al PDL Iaşi", a declarat Mihaela Popa.

În aceeaşi conferinţă de presă, deputatul PDL Cristina Dobre a afirmat că situaţia din organizaţia ieşeană va fi discutată luni în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului.

În ultimele săptămâni, senatorul Dumitru Oprea a criticat modul în care este condusă organizaţia ieşeană a democrat-liberalilor, acuzând totodată faptul că alegerile pentru şefia PDL Iaşi au fost amânate în câteva rânduri, în mod nejustificat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, senatorul Dumitru Oprea a afirmat că nu este surprins de anunţul demisiei Mihaelei Popa, adăugând că "pentru PDL problemele importante sunt USL şi primarul PSD Gheorghe Nichita, ci nu disputele din interiorul organizaţiei".

Alegerile interne din PDL Iaşi ar putea avea loc la sfârşitul lunii septembrie, data acestora nefiind încă fixată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici