Senatorul UDMR Verestoy Attila, chestor al Senatului, în locul lui Fekete Andras Levente

Senatorul UDMR Verestoy Attila a revenit în funcţia de chestor al Senatului, potrivit votului dat, miercuri, de plenul acestei Camere.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Senatorul UDMR Verestoy Attila, chestor al Senatului, în locul lui Fekete Andras Levente

Senatorul UDMR Verestoy Attila, chestor al Senatului, în locul lui Fekete Andras Levente (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată prin vot electronic secret, fiind întrunite 52 de voturi "pentru", 15 voturi "împotrivă" şi două abţineri.

Anterior, liderul senatorilor Uniunii, Fekete Andras Levente, şi-a anunţat demisia din funcţia de chestor şi a propus, în numele grupului UDMR, ca acest post să fie preluat de senatorul Verestoy Attila.

Vacantarea funcţiei a întrunit 67 de voturi "pentru", trei abţineri şi trei voturi "împotrivă".

Senatorul UDMR Verestoy Attila a revenit în Parlament, după ce a absentat mai multe luni, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat în luna noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici