Senatul a adoptat vacantarea locurilor de senator a lui Claudiu Manda şi Dragoş Benea

Senatul a votat, miercuri, pentru vacantarea locurilor de senator de către social-democraţii Claudiu Manda şi Dragoş Benea, ca urmare a înregistrării demisiilor, aceştia urmând să ocupe mandatele de europarlamentari în următorul Legislativ european.

102 afișări
Imaginea articolului Senatul a adoptat vacantarea locurilor de senator a lui Claudiu Manda şi Dragoş Benea

Senatul a adoptat vacantarea locurilor de senator a lui Claudiu Manda şi Dragoş Benea

Senatul a adoptat, miercuri, hotărârea de încetare a mandatelor de senator, prin demisii, de către senatorul PSD de Bacău Dragoş Benea şi senatorul PSD de Dolj Claudiu Manda.

Aceştia au fost aleşi pe lista PSD pentru a ocupa două mandate de europarlamentari în următoarea legislatură.

Lista eurodeputaţilor PSD care vor intra în Parlamentul European este următoarea:

Rovana Plumb
Carmen-Gabriela Avram
Iulian-Claudiu Manda
Cristian-Vasile Terheş
Dan Nica
Maria Grapini
Tudor Ciuhodaru
Adrian-Dragoş Benea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici