Senatul rămâne în sesiune extraordinară joi şi vineri

Senatul rămâne în sesiune extraordinară joi şi vineri, joi la ora 14 având loc prima şedinţă extraordinară de plen, care are, în principal, în discuţie trei ordonanţe de urgenţă, a anunţat vicepreşedintele Senatului Petru Filip, care a precizat că subiectele acestora "nu sunt speciale".

166 afișări
Imaginea articolului Senatul rămâne în sesiune extraordinară joi şi vineri

Senatul rămâne în sesiune extraordinară joi şi vineri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a a explicat că numai procedural actele ar trebui să fie discutate în aceste zile.

"Dacă, oricum, Parlamentul în plenul lui este în sesiune extraordinară şi Biroul permanent al Senatului a considerat că acest lucru poate fi făcut şi pentru Senat", a spus Filip.

Potrivit acestuia, în funcţie de evoluţia programului, se va vedea cum se va putea discuta şi vineri, eventual într-o şedinţă extraordinară a Senatului, şi în funcţie de modul în care comisiile care sunt raportoare pentru cele trei ordonanţe pot să lucreze în cursul zilei de joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici