Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară

Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară pentru cazurile Codruţ Şereş şi Paul Păcuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ.

17 afișări
Imaginea articolului Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară

Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară

Anunţul a fost făcut de preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, care a precizat că decizia a fost luată în unanimitate de membrii Biroului Permanent.

Văcăroiu a precizat că votul pentru cele două dosare care îl vizează pe Codruţ Şereş şi pentru dosarul care îl vizează pe Paul Păcuraru va fi secret cu bile. Senatorii urmează să voteze întâi în privinţa lui Codruţ Şereş, iar apoi în legătură cu Paul Păcuraru, voturile urmând însă să fie date în aceeaşi şedinţă de plen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici