Şerban Nicolae şi Aristide Roibu, posibili candidaţi PSD la europarlamentare

Fostul Senator PSD Şerban Nicolae şi trezorierul partidului, Aristide Roibu, ar putea figura pe lista de candidaţi ai PSD la alegerile parlamentare, cei doi manifestându-şi disponibilitatea în cadrul unor discuţii preliminare din partid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

277 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae şi Aristide Roibu, posibili candidaţi PSD la europarlamentare

Fostul Senator PSD Şerban Nicolae (Imagine: Mediafax Foto)

Şerban Nicolae şi Aristide Roibu şi-au manifestat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare, în cadrul unor discuţii preliminare dintre liderii PSD.

Sursele citate au mai arătat că şi fostul deputat PSD Dan Mihalache ar putea candida la europarlamentare, în varianta în care nu va fi cooptat într-un post guvernamental.

Un alt nume nou care ar putea figura pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare este Victor Negrescu, care a fost asistent în delegaţia europarlamentarilor social-democraţi în urmă cu câţiva ani.

PSD nu a stabilit încă lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, o decizie a conducerii partidului în acest sens fiind aşteptată la mijlocul lunii martie.

Sursele citate au mai menţionat că, în varianta în care PSD şi PC vor candida pe listă comună la europarlamentare, PC va primi un loc între primele zece poziţii ale listei.

Pe primul loc al listei va figura, cel mai probabil, Adrian Severin, au mai arătat aceleaşi surse.

Dintre actualii europarlamentari ai PSD, Adrian Severin, Victor Boştinaru, Gabriela Creţu, Daciana Sârbu, Corina Creţu, Rovana Plumb, Adriana Ţicău şi Ioan Mircea Paşcu vor ocupa poziţii eligibile, marea lor majoritate manifestându-şi dorinţa de a candida din nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici