Şereş despre cererea lui Băsescu: Gest electoral, într-un an electoral

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat, miercuri, că gestul lui Traian Băsescu de a cere avizul pentru începerea urmăririi penale a unor demnitari, inclusiv a sa, este „un gest electoral”, într-un an electoral care va avea o campanie murdară dominată de "agitarea" unor dosare.

1 afișare
Imaginea articolului Şereş despre cererea lui Băsescu: Gest electoral, într-un an electoral

Şereş despre cererea lui Băsescu: Gest electoral, într-un an electoral

„Gestul preşedintelui este un gest electoral într-un an electoral, înainte de campania pentru alegerile locale, campanie care, aşa cum au arătat majoritatea oamenilor politici, va fi o campanie murdară, dominată de agitarea unor dosare”, a precizat pentrtu MEDIAFAX, Codruţ Şereş, care este preşedinte al Consiliului Executiv al PC.

El a spus că aşteaptă ca justiţia să se pronunţe de mai bine de un an în privinţa sa, astfel încât „aceste dosare fabricate să nu mai poată fi folosite ca instrumente de şantaj politic”.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut, miercuri, ministrului interimar al Justiţiei, Teodor Meleşcanu, declanşarea procedurilor legale pentru urmărirea penală a lui Adrian Năstase, Miron Mitrea, Tudor Chiuariu, Paul Păcuraru, Zsolt Nagy, Victor Babiuc, Codruţ Şereş şi Traian Decebal Remeş.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici