Şereş nu mai candidează la alegerile pentru PE

Senatorul PC Codruţ Şereş nu mai candidează la alegerile europarlamentare, a anunţat, miercuri, prim-vicepreşedintele Organizaţiei PC Maramureş, Dorel Iacob.

1 afișare
Imaginea articolului Şereş nu mai candidează la alegerile pentru PE

Şereş nu mai candidează la alegerile pentru PE

Dorel Iacob a declarat că fostul ministru al Economiei, care este şi preşedinte al PC Maramureş, a luat decizia de a se retrage din cursa electorală din cauza anchetelor la adresa sa.

"Cineva doreşte ca domnul Şereş să fie adus o dată la zece sau opt luni sau înaintea unor evenimente importante în faţa opiniei publice, fiindu-i răstălmăcite inclusiv declaraţiile", a spus Iacob.

El a declarat că este surprinzător faptul că solicitarea de urmărire penală a fost făcută exact înainte de începerea campaniei electorale pentru europarlamentare.

"Nu înţelegem cum aceste dosare au fost promovate înainte de începerea campaniei electorale pentru europarlamentare. Este o maşinaţiune făcută de palat, prin care se urmăreşte să rămână un singur partid politic", a declarat Iacob.

Prim-vicepreşedintele PC Maramureş a subliniat că acest scandal aduce mari prejudicii României, deoarece nimeni nu va veni să investească într-o ţară în care o treime din membrii Cabinetelor Tăriceanu 1 şi 2 sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Conservatorii maramureşeni au arătat că prin renunţarea lui Şereş de a mai candida la europarlamentare "Maramureşul va fi ciuntat de un om competent politic şi profesional", mai ales că era singurul maramureşean care candida pe un loc elegibil la alegerile pentru Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici