Sesizarea CCR în dosarul Belina. Tudose: Numai după ce văd care sunt argumentele ministrului Justiţiei. Îmi fac eu evaluarea

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, la Antena 3, că va decide dacă va sesiza CCR în cazul Belina doar după ce va primi documentaţia din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi abia după ce va face propria evaluare.

663 afișări
Imaginea articolului Sesizarea CCR în dosarul Belina. Tudose: Numai după ce văd care sunt argumentele ministrului Justiţiei. Îmi fac eu evaluarea

Sesizarea CCR în dosarul Belina: Numai după ce văd care sunt argumentele ministrului Justiţiei. Îmi fac eu evaluarea

Întrebat dacă va sesiza CCR după ce Tudorel Toader îi va trimite documentaţia, Tudose a spus: ”Numai după ce văd care sunt argumentele. Îmi fac eu evaluarea, fiindcă eu răspund de acest lucru”.

El a spus că, în momentul de faţă, nu are formulată o opinie.”Nu am pe ce. Dacă nu a venit nimic... Când va veni ceva, îmi fac şi eu o opinie pe baza documentelor domniei sale (Tudorel Toader ( n.r.)”, a mai spus premierul.

El a afirmat că ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a cerut în Guvern o cerere de sesizare a CCR în cazul Belina, iar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urma să vină cu argumentaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici