Şi organizarea congresului, şi conducere interimară la PDL cu Boc preşedinte au căzut la vot

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.

482 afișări
Imaginea articolului Şi organizarea congresului, şi conducere interimară la PDL cu Boc preşedinte au căzut la vot

Şi organizarea congresului, şi conducere interimară la PDL cu Boc preşedinte au căzut la vot

Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că în şedinţa Colegiului Director al PDL au fost supuse la vot două variante.

Una dintre acestea viza depunerea mandatului întregii conduceri a partidului, în frunte cu preşedintele Emil Boc, şi organizarea unui congres extraordinar.

Cealaltă presupunea menţinerea lui Emil Boc în funcţia de preşedinte al partidului şi alegerea unui Birou Permanent Naţional interimar, la o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Ambele variante au căzut însă la vot, au relatat pentru MEDIAFAX sursele citate.

După acest moment, şedinţa Colegiului Director a fost întreruptă pentru o pauză, după cinci ore de la debut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici