„Silenzio stampa” în PSD: Deputatul Cătălin Rădulescu are INTERDICŢIE să mai dea declaraţii de presă

Liderii PSD i-au interzis lui Cătălin Rădulescu să mai dea declaraţii de presă, după ce aceasta a dat vina pe bugetari pentru eşecul PSD la alegerile europarlamentare şi le-a cerut să dea înapoi salariile majorate. Anunţul a fost făcut pentru MEDIAFAX de liderul PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca.

4761 afișări
Imaginea articolului „Silenzio stampa” în PSD: Deputatul Cătălin Rădulescu are INTERDICŢIE să mai dea declaraţii de presă

„Silenzio stampa” în PSD: Deputatul Cătălin Rădulescu are interdicţie să mai dea declaraţii de presă. Foto: Hepta

„Decizia de la CExN a fost să nu mai dea nicio declaraţie de presă şi să fie scos din grupul de comunicatori. I s-a reproşat seria de declaraţii, dar ultima a pus capac şi i-a supărat pe toţi colegii. Toţi erau supăraţi, pentru că nu reprezenta nicio poziţie. El fiind în grupul de comunicatori la nivel central a deranjat pe toată lumea”, a declarat pentru MEDIAFAX Şerban Valeca.

El a mai spus că dacă deputatul Cătălin Rădulescu nu va respecta decizia conducerii partidului „se vor lua alte măsuri”.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus luni că medicii ar trebui să dea salariile înapoi, iar profesorii să plece la cules de fructe peste hotare, pentru că au votat contra PSD.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă", a declarat, luni, Cătălin Rădulescu, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici