Silvio Berlusconi a ieşit de la terapie intensivă, dar rămâne internat

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ieşit de la terapie intensivă, dar rămâne internat la spitalul San Raffaele din Milano, unde era tratat pentru o infecţie pulmonară cauzată de leucemie cronică, au declarat duminică două surse pentru Reuters.

461 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi a ieşit de la terapie intensivă, dar rămâne internat

Silvio Berlusconi a ieşit de la terapie intensivă, dar rămâne internat

Sursele au confirmat relatările ziarului Corriere della Sera şi ale altor mass-media despre magnatul miliardar cu afaceri în mass-media, în vârstă de 86 de ani.

Un purtător de cuvânt al spitalului a refuzat să comenteze.

Berlusconi a fost transportat de urgenţă la San Raffaele pe 5 aprilie, declanşând speculaţii că viaţa sa ar putea fi în pericol şi atrăgând un număr mare de rude şi prieteni la patul său.

Medicii săi au declarat că Berlusconi suferă de leucemie mielomonocitară cronică (LMC). Aceştia nu au precizat când a fost depistat cancerul, spunând doar că nu este vorba de o boală acută.

În buletinele lor, medicii au spus că starea fostului premier s-a îmbunătăţit de la internare.

Partidul Forza Italia, al lui Berlusconi, face parte din coaliţia de dreapta a premierului Giorgia Meloni, deşi nu are un rol în guvern.

Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a deteriorat în ultimii ani. El a fost operat la inimă în 2016, a avut şi cancer de prostată şi a fost internat în repetate rânduri în spital de când a contractat COVID-19 în 2020.

„Mult noroc Silvio, prietenul meu!”, a scris pe Twitter vicepremierul Matteo Salvini, un aliat politic al lui Berlusconi, comentând relatarea din Corriere della Sera.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici