Simion, la Bruxelles: este necesară o voce puternică împotriva schimbărilor tratatelor UE / Cine este Beata Szydło, lăudată de liderul AUR

George Simion a atras atenţia, la Bruxelles, că este necesar să existe la nivel european o voce puternică împotriva schimbării nedemocratice a tratatelor Uniunii Europene de către un corp de birocraţi „nealeşi de nimeni”, la finalul întâlnirii cu Marco Campomenosi.

878 afișări
Imaginea articolului Simion, la Bruxelles: este necesară o voce puternică împotriva schimbărilor tratatelor UE / Cine este Beata Szydło, lăudată de liderul AUR

Simion, la Bruxelles: este necesată o voce puternică împotriva schimbărilor tratatelor UE / Cine este Beata Szydło, lăudată de liderul AUR

Preşedintele AUR, George Simion, s-a întâlniy la Bruxelles, cu Marco Campomenosi, şeful delegaţiei partidului Lega din Italia, cu care a discutat despre drepturile românilor din Italia.

Totodată, liderul AUR s-a întâlnit şi Beata Szydło, europarlamentar polonez şi prim-ministru al Poloniei în perioada 2015 – 2017.

La finalul întâlnirii, George Simion a atras atenţia că este necesar să existe la nivel european o voce puternică „împotriva schimbării nedemocratice a tratatelor Uniunii Europene de către un corp de birocraţi nealeşi de nimeni”.

„Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale, care a început, pe modelul comisarilor sovietici, să dicteze şi să impună pentru ţările noastre noi reguli. Cum vor să o facă? Prin schimbarea nedemocratică a tratatelor Uniunii Europene. Avem nevoie de oameni puternici, bărbaţi şi femei puternice, ca prieteni, ca aliaţi, precum doamna Beata Szydło, pentru apărarea unei Europe a naţiunilor şi a unei Europe creştine”, a spus preşedintele AUR.

Ca urmare a întâlnirii cu europarlamentarul polonez Beata Szydło, George Simion a transmis şi un îndemn către femeile din România: „Avem nevoie de doamne în politică! Aştept toate româncele în AUR!”.

Beata Szydło a fost o voce critică a numeroaselor politici ale Uniunii Europene, în special în ceea ce priveşte imigraţia, şi şi-a apărat ferm guvernul de criticile altor lideri ai UE.

În timpul mandatului său, ea s-a clasat pe locul 31 în clasamentul revistei Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume şi pe locul 10 printre cele mai influente femei lideri politici.

Este membru al Parlamentului European (MEP) din 2019, aleasă din partea partidului Lege şi Justiţie (PiS). Aceasta a ocupat anterior funcţia de prim-ministru al Poloniei din 2015 până în 2017, devenind a treia femeie prim-ministru din Polonia. În prezent, este vicepreşedinte al grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici