Simirad despre excludere: Cea mai bună decizie luată de social-democraţi de când sunt membru PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că excluderea sa din PSD este firească şi că este cea mai bună decizie luată de social-democraţi de când el este membru în acest partid, adăugând că nu se pune problema trecerii sale la PDL.

24 afișări
Imaginea articolului Simirad despre excludere: Cea mai bună decizie luată de social-democraţi de când sunt membru PSD

Simirad despre excludere: Cea mai bună decizie luată de social-democraţi de când sunt membru PSD

"Din opt în opt ani, pe 11 septembrie se petrece câte o catastrofă. În 2001, a fost căderea turnurilor gemene în America, iar pe 11 septembrie 2009 am fost dat afară din PSD. Lăsând gluma la o parte, pot spune că e cea mai bună decizie a PSD Iaşi luată în ce mă priveşte de când sunt în acest partid", a afirmat Simirad.

Şeful CJ Iaşi a adăugat că el a adus PSD-ului atât şefia Consiliului Judeţean, cât şi şi Primăria Iaşiului şi că PSD ar trebui să fie recunoscător pentru asta.

"Ieşenii m-au urmat întotdeauna. În 1992, am fost ales primar pe listele CDR, apoi reales primar pe listele PAC, iar în anul 2000 am câştigat din nou primăria cu Partidul Moldovenilor. În 2004, am candidat pe listele PSD la Consiliul Judeţean şi am câştigat alegerile. Cu alte cuvinte, ieşenii m-au votat pe mine, şi nu partidul. PSD trebuie să îmi fie recunoscător că le-am adus primăria şi şefia CJ", a afirmat Simirad.

El a spus că lui Gheorghe Nichita i s-a terminat cariera politică. "Să se bucure acum, cât încă mai este primar, pentru că nu va mai prinde un nou mandat. I s-a terminat cariera politică", a spus Simirad.

El a mai afirmat că nu intenţionează să se înscrie în PDL, dar că se va implica puternic în campania prezidenţială a lui Traian Băsescu.

"Întâi voi umple trei ligheane cu apă. Unul e deja plin. Apoi, scăpat de corsetul PSD, voi fi un om liber. Nu se pune problema trecerii mele la PDL, dar îl voi susţine cu toate puterile în campanie pe Traian Băsescu. Mircea Geoană nu are alură de preşedinte, iar asta o să le transmit ieşenilor în campanie", a conchis Constantin Simirad.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a fost exclus, vineri, din PSD, în urma deciziei Biroului Permanent Judeţean lărgit al filialei, decizia excluderii fiiind luată în unanimitate, prin votul a peste 140 de reprezentanţi PSD, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.

Joi după-amiază, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur anunţase, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că şeful Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, membru PSD, se va ocupa, alături de el, de coordonarea campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu pe toată zona Moldovei.

Constantin Simirad anunţase la, sfârşitul săptămânii trecute, că îl va susţine pe Traian Băsescu în campania prezidenţială, dacă acesta va candida, făcând totodată apel la colegii din PSD Iaşi să-i urmeze exemplul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici