Situaţia din R. Moldova, dezbătută la MAE

Consiliul Consultativ dedicat discutării situaţiei din Republica Moldova a început, vineri, la MAE, printre cei care participă la şedinţă numărându-se Sergiu Celac, Lazăr Comănescu, Adrian Cioroianu, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Teodor Meleşcanu.

13 afișări
Imaginea articolului Situaţia din R. Moldova, dezbătută la MAE

Ministerul de Externe Cristian Diaconescu (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, este prezent şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

Primul care a sosit la sediul MAE a fost Lazăr Comănescu, ultimul ministru de Externe din Guvernul Tăriceanu, iar după el a sosit Sergiu Celac, urmat de Adrian Cioroianu.

De asemena, au mai venit, în ordine, fostul preşedinte Ion Iliescu, ministrul de Externe Cristian Diaconescu şi Adrian Năstase care a sosit împreună cu Teodor Meleşcanu. Ultimul care a sosit la întâlnire a fost Călin Popescu Tăriceanu.

În deschiderea discuţiilor, Cristian Diaconescu le-a mulţumit celor prezenţi pentru participare şi a apreciat că iniţiativa organizării unui Consiliul Consultativ inaugurată de Adrian Cioroianu este una înţeleaptă.

Întâlnirea este programată să se încheie la ora 12.30, când vor avea loc declaraţii de presă.

Consiliul Consultativ al MAE este o iniţiativă lansată de Adrian Cioroianu. Ultima şedinţă a acestui for a avut loc în 2008, înaintea summit-ului NATO şi au participat atât foştii miniştrii de Externe, cât şi foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici