Solomon (PDL) către colegi: Împăcaţi-vă cu rudele sărace, luaţi-le la şpriţ şi vorbiţi despre Băsescu

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (PDL), şi-a îndemnat colegii de partid prezenţi, vineri, la Filarmonica "Oltenia", la evenimentul lansării campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, să se împace cu rudele sărace de la ţară, să le dea un "şpriţ" şi să le vorbească despre Traian Băsescu.

19 afișări
Imaginea articolului Solomon (PDL) către colegi: Împăcaţi-vă cu rudele sărace, luaţi-le la şpriţ şi vorbiţi despre Băsescu

Antonie Solomon, primarul Craiovei (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Antonie Solomon le-a spus colegilor din PDL adunaţi în sala de concerte de la Filarmonica "Oltenia" că, la început de campanie electorală, s-a îmbrăcat special într-o bluză care poartă marca preferată a preşedintelui Traian Băsescu.

"Să ştiţi că n-am să vă cânt. Staţi liniştiţi! Vin de pe şantier şi port acest tricou marca «Paul & Shark», marca preşedintelui, chiar dacă nu este portocaliu", a spus Solomon.

Liderul democrat-liberalilor craioveni a susţinut că Traian Băsescu merită să fie sprijinit pentru încă un mandat la Cotroceni.

"N-am venit aici să fac politică, pentru că oraşul pe care-l conduc intră azi în sărbătoare (Zilele Craiovei - n. r.). Am venit aici să susţin un singur om. A venit timpul să fim alături de omul care a dus PDL acolo unde se află acum, alături de omul care a dus România în Europa, de omul care a adus Fordul la Craiova. Pentru toate acestea Traian Băsescu mai merită un mandat de preşedinte", a afirmat Solomon.

La câteva minute de la începerea alocuţiunii, primarul Craiovei s-a întrerupt, recunoscând că discursul, pe care i l-a scris consilierul personal, era "laudativ" la adresa sa.

"Această campanie începe absolut întâmplător odată cu Zilele Craiovei, iar…acest discurs l-a făcut consilierul meu. N-o să mai zic nimic şi am să zic ce cred eu de cuviinţă. Era mai mult laudativ la adresa mea, decât la a preşedintelui", a spus Solomon.

El şi-a îndemnat colegii de la PDL să meargă să se împace cu "rudele sărace" şi să le vorbească despre Traian Băsescu.

"Mesajul meu este să fim o lună de zile, 45 de zile cât ţine campania, să fim cu mintea trează şi să facem tot ce ţine de noi. Dacă n-aţi făcut-o până acum, este marea noastră încercare ca partid să demonstrăm că merităm 33 la sută din voturile românilor. La ţară, neamurile, rudele sărace, împăcaţi-vă cu ei, luaţi-i la un şpriţ, spuneţi-le ce înseamnă să fie din nou Traian Băsescu preşedinte!", a mai spus primarul Craioveicare s-a declarat convins că Traian Băsescu va câştiga un nou mandat de preşedinte.

Primarul Craiovei a fost prezent, vineri dimineaţă, la Filarmonica "Oltenia", care a găzduit evenimentul lansării campaniei electorale, la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici