Solomon vrea un Guvern cu "mai multe Elena Udrea"

Liderul PDL Craiova, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, că Traian Băsescu va câştiga un nou mandat de preşedinte şi că speră că Guvernul va fi "mai frumos", cu "mai multe Elena Udrea" în cabinet şi fără persoane care nu au curaj să vorbească cu premierul şi apoi "merg seara la televiziuni".

60 afișări
Imaginea articolului Solomon vrea un Guvern cu "mai multe Elena Udrea"

Liderul PDL Craiova, Antonie Solomon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul Antonie Solomon a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că după alegerile prezidenţiale, pe care crede le va câştiga Traian Băsescu, va fi un nou guvern, "mai frumos".

"Coaliţia se ţine într-un fir de aţă. Traian Băsescu va fi preşedintele României, iar Guvernul va fi mai frumos. Sperăm să fie mai multe Elena Udrea în Guvern şi oameni mai frumoşi, care au dovedit că au muncit într-adevăr şi că îşi merită locul. Nu de ăştia de filozofează şi nu au curajul să spună în faţa premierului şi merg seara la televiziuni", a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon.

Elena Udrea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici