Sondaj pe site-ul american Huffington Post, cu tema "L-a lovit Băsescu pe băiat? "

Site-ul de ştiri american Huffington Post realizează un sondaj online în care îşi întreabă cititorii dacă preşedintele României, Traian Băsescu, a lovit sau nu un copil în timpul unui miting electoral desfăşurat în 2004, după cum pare să arate o înregistrare difuzată în ultimele zile.

22 afișări
Imaginea articolului Sondaj pe site-ul american Huffington Post, cu tema "L-a lovit Băsescu pe băiat? "

Sondaj pe site-ul american Huffington Post, cu tema "L-a lovit Băsescu pe băiat? "

Sondajul de opinie conţine întrebarea "L-a lovit Băsescu pe băiat?", însoţită de variantele de răspuns "Da", "Nu" şi "Da, însă nu pare să fi fost intenţionat".

Huffington Post preia o ştire difuzată de agenţia Associated Press, care relatează că Guvernul României s-a prăbuşit şi economia ei este într-o stare dificilă, dar campania prezidenţială a fost dominată în ultimele zile de o înregistrate video care pare să îl înfăţişeze pe şeful statului lovind peste faţă un băieţel de zece ani.

Imaginile au apărut cu mai mult de o săptămână înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, din 6 decembrie, şi au fost pe primul loc la ştiri de atunci.

Înregistrarea a fost prezentată de zeci de ori pe posturile de televiziune de ştiri, văzută de mii de ori online, dezbătută neîncetat şi a devenit un subiect major al conversaţiilor de zi cu zi, notează AP.

Huffington Post este un site liberal american de ştiri şi un blog colectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici