Sorin Frunzăverde, ales vicepreşedinte al PNL, cu majoritate de voturi

Sorin Frunzăverde a fost ales, sâmbătă, la Congresul PNL, în funcţia de vicepreşedinte al PNL, cu o largă majoritate de voturi, fiind înregistrate şi patru voturi "împotrivă", precum şi nouă abţineri.

433 afișări
Imaginea articolului Sorin Frunzăverde, ales vicepreşedinte al PNL, cu majoritate de voturi

Sorin Frunzăverde (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

După ce a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al PNL, Sorin Frunzăverde s-a adresat participanţilor la congres, spunând că este onorat pentru modul în care a fost primit în partid.

"Sunt onorat că am devenit membru PNL, pentru modul în care am fost primit la acest congres extraordinar şi special. Mă bucur că mi-aţi acordat ocazia să mă alătur acţiunii politice de dreapta pe care PNL a promovat-o cu consecvenţă de-a alungul anilor. Demersul meu a fost posibil pentru că astăzi congresul PNL a acceptat ca eu să fiu membru PNL şi să fac parte din conducere", a afirmat Frunzăverde.

El a mai spus că înscrierea sa în PNL a fost posibilă şi datorită colaborării bune pe care a avut-o cu filiala Caraş-Severin a PNL.

Propunerea privind alegerea fostului democrat-liberal în funcţia de vicepreşedinte al PNL a fost supusă votului delegaţilor la congres de către preşedintele partidului, Crin Antonescu.

Antonescu a declarat în cadrul Congresului că nu este nevoie de o prezentare a lui Sorin Frunzăverde, pentru că nu e nevoie şi nici de un laudatio, pentru că nu intră în Academie.

El a mai spus că face această propunere cu convingerea că şi cei care ar mai avea o îndoaială se vor convinge că Sorin Frunzăverde este "unul de-ai noştri".

Pentru cooptarea lui Frunzăverde în BPC s-au înregistrat 4 voturi "împotrivă" şi 9 abţineri.

Sorin Frunzăverde devine astfel cel de-al 16-lea vicepreşedinte al PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici