Sorin Grindeanu: a început asfaltarea Drumului Expres Galaţi-Brăila

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că a început asfaltarea Drumului Expres Galaţi-Brăila.

816 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu: a început asfaltarea Drumului Expres Galaţi-Brăila

Sorin Grindeanu: a început asfaltarea Drumului Expres Galaţi-Brăila

Anunţul a fost făcut pe Facebook.

„Primii 300 metri de asfalt au fost aşternuţi astăzi pe Drumul Expres Galaţi-Brăila”, a anunţat Grindeanu.

Potrivit ministrului Transporturilor, antreprenorul român a ajuns la un stadiu fizic de 50% al lucrărilor. Turnarea covorului asfaltic se face în zona sensului giratoriu de la primul kilometru, la conexiunea cu drumul de legătură de la podul peste Dunăre de la Brăila.

Circulaţia pe Drumul Expres Brăila-Galaţi trebuie deschisă la sfârşitul lunii aprilie a anului viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici