Sorina Plăcintă nu mai doreşte să candideze la parlamentare

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, după şedinţa conducerii liberale, că Sorina Plăcintă a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat de parlamentar, intrarea sa în PNL nefiind grevată de condiţii prealabile.

612 afișări
Imaginea articolului Sorina Plăcintă nu mai doreşte să candideze la parlamentare

Sorina Plăcintă nu mai doreşte să candideze la parlamentare (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Sorina Plăcintă s-a înscris în PNL, Voicu a declarat că nu cunoaşte acest amănunt birocratic.

"Această apropiere de PNL nu este grevată de niciun fel de negociere sau condiţie prealabilă, ba mai mult, înţeleg că doamna Sorina Plăcintă a declarat că nu mai doreşte să candideze pentru încă un mandat parlamentar", a adăugat Voicu.

El a mai afirmat că discuţia cu Sorina Plăcintă este "foarte veche".

"Datează de dinainte de moţiunea de cenzură. Acum pare că s-a concretizat", a mai spus Voicu.

La începutul săptămânii trecute, senatorul Sorina Plăcintă şi-a anunţat trecerea de la PDL la PNL.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, joi, că decizia de a o primi în PNL Sorina Plăcintă aparţine organizaţiei liberale din Vrancea, care ar trebui "să se spele pe cap" cu aceasta.

"Este o decizie a organizaţiei Vrancea a PNL (primirea Sorinei Plăcintă în organizaţie - n.r.). Cred că nici preşedintele Antonescu nu a ştiut de această chestiune. PNL Vrancea nu are decât să se spele pe cap cu doamna Plăcintă pentru că eu, ca cetăţean, ca şef al administraţiei publice judeţene, ca vicepreşedinte al PSD, nu aş fi acceptat niciodată o soluţie atât de proastă, pentru că ea vine în contradicţie cu voinţa cetăţenilor judeţului Vrancea pentru că această doamnă şi partidul pe care l-a reprezentat până de curând au făcut foarte mult rău cetăţenilor judeţului Vrancea", a spus Oprişan.

El a precizat că nu va primi pe nimeni de la PDL în Organizaţia PSD din Vrancea.

Oprişan a spus că, în calitatea sa de reprezentant legal şi constituţional al cetăţenilor judeţului Vrancea, nu o va susţine pe Sorin Plăcintă la niciun fel de funcţie publică pe raza judeţului Vrancea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că i-a transmis vicepreşedintelui Marian Oprişan să nu se uite peste gard la PNL, referitor la primirea Sorinei Plăcintă în PNL, el precizând că nu se bagă în ograda liberalilor.

Liderul PNL Vrancea, Nini Săpunaru, a declarat, joi, după şedinţa conducerii partidului, că nu îi impune nimeni pe cine să primească în partid şi că liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a exagerat puţin.

"Nu-mi impune mie nimeni pe cine primesc în partid. Nici noi nu am întrebat când s-au făcut primiri în PSD, nici dânşii nu trebuie să facă acest lucru şi, după câte ştiu, aceasta este şi opinia domnului Ponta. Deci, domnul Oprişan a exagerat un pic cu aceste atitudini, pentru că nu s-a spus nimic şi nu s-a discutat nimic despre o eventuală candidatură", a spus Nini Săpunaru despre declaraţiile colegului său din PSD.

Săpunaru a declarat că nu s-a pus problema unei candidaturi la parlamentare a Sorinei Plăcintă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici