SPP i-a pus la dispoziţie preşedintelui Băsescu un autoturism Dacia Logan

Serviciul de Protecţie şi Pază i-a pus la dispoziţie preşedintelui Traian Băsescu, marţi, o maşină Dacia Logan, achiziţionată în 2007 prin licitaţie de la firma Ager Leasing, şeful statului urmând să o folosească în locul autoturismului Volkswagen.

258 afișări
Imaginea articolului SPP i-a pus la dispoziţie preşedintelui Băsescu un autoturism Dacia Logan

SPP i-a pus la dispoziţie preşedintelui Băsescu un autoturism Dacia Logan (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului, autoturismul Dacia Logan nu are dotări sau echipamente speciale şi are motor de 1.6 litri MPI.

Autoturismul, de culoare gri deschis, a fost achiziţionat de SPP în 2007, alături de alte autoturisme, prin licitaţie publică, de la firma Ager Leasing.

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat, luni, uzinele Dacia de la Mioveni şi uzinele Ford de la Craiova pentru a discuta cu managementul acestora despre problemele cu care se confruntă în contextul crizei economice.

El a declarat, luni seară, la sediul uzinelor Ford, că producţia autohtonă trebuie sprijinită, menţionând că, începând de a doua zi, va renunţa la autoturismul Volkswagen pus la dispoziţie de SPP şi va solicita o maşină Dacia Logan.

"Eu circul, când conduc eu, cu un Volkswagen. De mâine (n.r. - marţi), vă asigur că voi circula cu o Dacie. Tot de mâine, mă uit de zece ori atunci când fac cumpărăturile sâmbăta şi duminica, deci de săptămâna viitoare, să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc. Aşa fiecare din noi poate ajuta economia românească", a declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici